ShippingAndPaymentInformation

Produkter och produktpriser
Produktpriserna presenteras i samband med produktdemonstrationer. Våra produkter inkluderar moms. Skatteuppdelningen visas i kundvagnen och orderbekräftelsen.

betalningsalternativ
Privatkunder kan betala för sin beställning i kundvagnen med tillgängliga betalningsmetoder.

serviceavgift
Vår förpackning och leverans beror på vilken leveransmetod som valts och kommer automatiskt att läggas till det totala orderbeloppet. 

leveranser
Vi skickar dina beställda produkter via postnord så snart som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar efter ankomst. Om någon av föremålen i vår beställning är slutsåld kommer vi att kontakta dig.

Produkt Returpolicy
Alla produkter har en fullständig 14 dagars returpolicy. I detta fall betalar köparen porto. Den produkt som ska returneras måste vara oanvänd och oförändrad.

Vi tar ut 460 KR för ett paket som inte hämtas ut och returneras till oss.

Korrigera ett produktfel
Om den levererade produkten är skadad kan du göra ett felmeddelande om produkten och lämna produkten skadad. som kund återgå till posten. Du behöver inte betala postavgiften. Samtidigt ber vi dig att ange om du returnerar produkten och om du vill ha pengarna tillbaka eller om du vill att vi ska skicka motsvarande produkt till den skadade. För att återbetala pengarna, var god rapportera kontonummeret
Google Translate for Business:Kääntäjän työkalupakkiVerkkosivustojen kääntäjä
Tietoja Google-kääntäjästäYhteisöMobiiliTietoja GooglestaTietosuoja ja käyttöehdotOhje